Wat zijn de rechten van de verschillende rollen van gebruikers?

Lees hieronder een overzicht van welke toegang de verschillende rollen hebben.

Als je een nieuwe gebruiker toevoegt, dan moet je daar een rol aan toekennen. Die rol is simpelweg om die gebruiker al dan niet bepaalde toegang te geven in de app. Ik som hieronder even op wat de verschillen zijn:

1. Beheerder: heeft toegang tot alle features in de app.
  2. Gebruiker: heeft toegang tot alles op vacature- en kandidatenniveau, en dus geen toegang tot de jobsite editor. Daarnaast heeft hij enkel toegang tot het onderdeeltje 'sollicitatie instellingen' in de instellingen.
  3. Recruiter: heeft enkel toegang tot de vacatures (met de daarbij horende kandidaten) waar hij voor aangewezen is. Je kan een recruiter toewijzen aan een vacature door op het plus teken te klikken bovenaan:

Je zal onderstaande te zien krijgen:
    De persoon 'Rol Recruiter' is een recruiter, deze zal standaard geen toegang hebben tot de vacature. Je kan daar kiezen voor 'alleen lezen' dan zal de recruiter de vacature met bijhorende kandidaten kunnen raadplegen maar niet bewerken. Als je kiest voor 'lezen en beheren' zal de recruiter ook de vacature kunnen bewerken en eventueel bij kandidaten opmerkingen plaatsen, ... Standaard staan de meldingen voor een recruiter af. Je kan dit zelf aanzetten door te klikken op het belletje naast 'Geen toegang' - dit komt groen zodra de meldingen aanliggen. Natuurlijk kunnen zij ook zelf deze meldingen af of aan leggen. Lees hier hoe je meldingen kan inschakelen.
  4. Marketeer: heeft toegang tot alles op jobsite niveau, de campagnes en de vacatures (geen toegang kandidaten en interim- en selectiemodule). En dus ook toegang tot de algemene instellingen en de werken-bij site instellingen.
  5. Accountant: heeft enkel toegang tot de financiële instellingen.

Je kan deze instellingen bekijken bij de algemene instelling op het tabje 'rollen'. Vanaf nu is het ook mogelijk om via deze tab een nieuwe rol te creëren.