Waar kan ik terugvinden wat de gemiddelde doorlooptijd van mijn kandidaten per fase is?

In dit artikel leggen we de grafiek gemiddelde doorlooptijd per fase uit.

In de module "statistieken" vind je onder de tab "Inzichten Wervingsproces" de grafiek "‘Gemiddelde doorlooptijd per fase" terug.

Met deze grafiek kan je de gemiddelde doorlooptijd van je kandidaten per fase terugvinden. Zo weet je hoe lang een persoon in een fase blijft staan vooraleer deze verplaatst wordt naar een andere fase. Om deze grafiek te activeren kan je rechtsboven de grafiek met de knop "Selecteer vacature" kiezen voor welke vacature je resultaten wil zien.

Je kan deze grafiek ook downloaden als SVG, PNG of CSV bestand. Zo kan je deze meteen in je eigen rapportering plakken. Dit kan je via het grijze wolkje naast de grafiek.