Kan ik mijn statistieken exporteren uit Jobtoolz?

Wil je buiten Jobtoolz aan de slag met je statistieken? Dan kan je deze uit de tool exporteren.

Om je statistieken te exporteren kan je de volgende stappen volgen:

• Ga naar "Statistieken"
  • Wil je bv. maar voor bepaalde vacatures je statistieken exporteren? Gebruik dan eerst de filter knop bovenaan de pagina en duid de nodige filters aan. In dit helpartikel vind je terug hoe je dit kan doen. Door filters te gebruiken zal de export enkel van toepassing zijn volgens de aangeduide filters.
  • Klik bovenaan op "Export to CSV"
  • In het volgende scherm kan je aanduiden welke zaken je wil exporteren in je CSV-bestand. Standaard staat alles aangevinkt.
  • Klik op "Exporteer". Jobtoolz zal nu je bestand maken en downloaden.

Dec-15-2022 12-02-19