Hoe wijzig/voeg ik een fase toe bij een vacature?

Ontdek hier hoe je een fase bij een vacature kan toevoegen of wijzigen.

In de app zijn de volgende fases standaard ingesteld in het wervingsproces: Ontvangen, Interview, Assessment, loonsgesprek en In Dienst. Het is natuurlijk mogelijk om hier een fase aan toe te voegen of te wijzigen!

• Ga naar de tab 'jobs' om een overzicht van al je vacatures te krijgen.
  • Klik op het potloodje van de vacature waar je een fase wilt toevoegen.
  • Ga naar stap 3. Je ziet nu een overzicht van de huidige fases.

• Onder de fase In Dienst zie je een knop 'voeg een stap toe'.
  • Klik hier op zodat het volgende scherm verschijnt.
  • Geef een naam in voor de fase en klik op opslaan.
  • De fase wordt nu automatisch als laatste fase weergegeven.
  • Nu kan je heel eenvoudig de fase verslepen naar zijn gewenste plaats door op de drie streepjes rechts te klikken en vast te houden. Laat de fase los op de gewenste plaats.