Hoe voeg je een gebruiker toe?

Lees hier hoe je een gebruiker kan toevoegen aan je bedrijf

In Jobtoolz kan je, zonder extra kosten, zoveel gebruikers toevoegen aan je bedrijf als je maar wil. Dit doe je op deze manier:

• Klik links in de navigatie op het tandwiel om naar de settings te gaan.
  • Klik bij de 'algemene instellingen' op 'gebruikers'.
  • Je ziet nu een overzicht van de gebruikers die al aan je bedrijf gelinkt zijn.
  • Klik rechtsboven op de groene knop 'Nodig nieuwe gebruiker uit' om iemand toe te voegen.

PRO TIP: Wil je een gebruiker toevoegen aan meerdere bedrijven? Doe dan gewoon nog eens hetzelfde. Als je hetzelfde e-mailadres gebruikt, dan kan die gebruiker ook makkelijk in z'n account wisselen van bedrijfsaccount.