Hoe voeg je een Facebook feed toe aan je jobsite?

Lees hier hoe je een mooie Facebook feed toevoegt aan je jobsite.

• Als je in de editor van je Jobsite ergens op een "+" klikt, kan je een nieuwe blok toevoegen.
  • Kies daar voor "Facebook".
  • Daar kan je doorklikken naar Facebook Plugin Pagina.
  • Vul hier de URL van je pagina in
  • Je kan een height & width toevoegen in pixels. Laat de width altijd leeg, anders is de feed niet responsive voor mobiele apparaten!
  • De hoogte kan je ook leeglaten als je tevreden bent met wat je ziet in de preview, zo niet, pas de hoogte dan nog aan.
  • De opties onder de breedte & hoogte kan je zelf kiezen. Zorg er wel voor dat "adapt to container width plugin" altijd aan staat!
  • Klik links onder de preview op "get code" Klik dan bovenaan het venster op "IFrame" en kopieer deze code
  • Plak de code in het blok op je jobsite.