Hoe voeg je een afbeelding toe in de vacatureomschrijving?

Lees hier hoe je een afbeelding kan invoegen in de vacatureomschrijving.

Je kan een afbeelding invoegen in de omschrijving van je vacature om die zo meer leven te geven.
Je kan dat doen door op het afbeeldings-icoontje te klikken net boven het tekstvak:

Vervolgens kan je de link naar je afbeelding ingeven om die daar toe te voegen:

Geen idee hoe je een URL kan verkrijgen van een afbeelding?

Dat doe je op deze manier:

• Ga naar https://imgur.com/upload
  • Upload daar je afbeelding.
  • Als de afbeelding geüpload is, klik je met rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer je ‘adres van afbeelding kopiëren’ of 'copy image address'.
  • Die URL kan je dan plakken in bovenstaande screenshot