Hoe voeg ik een tag toe aan mijn vacature?

Hebben jullie veel verschillende vacatures? Werken jullie met verschillende HR medewerkers in Jobtoolz? Geef een tag aan je vacature en filter op de vacatures.

Lees hier hoe je tags aan je vacatures kan toevoegen om intern te kunnen filteren op de verschillende vacatures.

Let op! Dit is niet hetzelfde als een waarde filter die je aan je vacature toevoegt. Een waarde filter zorgt ervoor dat de kandidaat kan filteren op de verschillende vacatures op de jobsite. Een tag daarentegen zorgt ervoor dat er intern gefilterd kan worden op vacatures.

Hoe voeg je nu zo'n tag toe aan je vacature?

1. Klik op de desbetreffende vacature
  2. Klik het "tag" icoontje aan :
  3. Selecteer de tag die je terugvindt in de reeds aangemaakte tags of maak een nieuwe tag aan :
    1. bestaande tag toevoegen : klik op selecteer
    2. nieuwe tag toevoegen : klik op toevoegen en selecteer
  4. Klik op "tags opslaan"

Zo nu heb je verschillende tags toegevoegd aan een vacature. Wens je alle tags te beheren? Ga hiervoor naar Instellingen > Tags

Hier vind je een overzicht van alle tags voor vacatures maar ook de tags die gebruikt worden op kandidaten.😊