Hoe voeg ik content toe op mijn werken-bij site?

Ontdek hier hoe je je jobsite kan opbouwen.

Het opbouwen van een aantrekkelijke jobsite is zeer belangrijk om kandidaten aan te trekken. Maar hoe voeg ik blokken toe aan mijn jobsite?

Dit leg ik je even zeer snel uit:

• Ga in de app naar de tab 'employer branding' (het verfborsteltje) links in de menubalk van de app.
  • Je komt terecht in onze live editor en ziet dus onmiddellijk elke wijziging aan je jobsite.
  • Klik nu op een plusteken aan de linkerkant van je scherm op de plaats waar je een blok wil toevoegen.
  • Het volgende scherm met alle mogelijk verschillende blokken wordt geopend.
  • Klik op het type blok dat je wenst toe te voegen. Laat ons voor dit voorbeeld 'Galerij' nemen. Het volgende scherm wordt geopend.
  • Het is zeer belangrijk om bovenaan het blok te activeren in de talen die je wenst!
  • Geef dan een titel aan het blok indien je dit wenst. Bijvoorbeeld: 'Onze laatste teamactiviteit'.
  • Indien je dit wenst kan je ook nog een beschrijving toevoegen. Bijvoorbeeld: 'We hebben een boksles gevolgd met ons gehele team'.
  • De gekoppelde items zijn de items die worden weergegeven op je jobsite. Daar staat nu natuurlijk nog niets.
  • Klik op 'Nieuwe toevoegen' om afbeeldingen toe te voegen. Het volgende scherm wordt geopend.
  • Hier zijn er 2 mogelijkheden: ofwel versleep je de afbeeldingen naar het vakje, ofwel klik je op 'of klik hier om bestanden te kiezen'. De afbeeldingen worden automatisch geüpload.
  • Wanneer de gewenste afbeeldingen geüpload zijn klik je op 'Opslaan'.
  • Om de galerij nu te publiceren op je jobsite klik je onderaan nogmaals op 'Opslaan'. Je ziet meteen het resultaat van je galerij.