Hoe voeg ik competenties toe?

Ontdek hier hoe je competenties kunt toevoegen.

Om een kandidaat succesvol te kunnen beoordelen moet je natuurlijk eerst enkele competenties opstellen waarop je de kandidaat zal testen. Voorbeelden van competenties zijn bijvoorbeeld: leiderschap, taalvaardigheid, stressbestendigheid en goeste.

Competenties invoegen doe je zo:

• Ga naar de Tab 'settings'.
  • Onder de rubriek 'sollicitaties' zal je 'competenties' zien staan.
  • Hier kan je nieuwe competenties invoegen door op 'Nieuwe competentie toevoegen' te klikken of een eerder ingestelde competentie aanpassen door op het potloodje te klikken.
  • Klik op 'Nieuwe competentie toevoegen'.
  • Het volgende scherm wordt geopend.
  • Vul de naam van de competentie in en geef indien gewenst een korte beschrijving van de competentie.

TIP: Het is ook mogelijk om die competentie dan toe te voegen aan 1 of meerdere tags. Klik hiervoor op 'tags toevoegen'. Selecteer de gewenste tag(s) en klik op 'Tags opslaan'.

• Klik op 'Opslaan' om je nieuwe competentie op te slaan.