1. Help-pagina
  2. Kandidaten
  3. Verplaatsen/verwijderen van kandidaten

Hoe verwijder ik een kandidaat?

Ontdek hier hoe je een kandidaat definitief kan verwijderen in de Jobtoolz app.

Is er een bepaalde kandidaat die niet meer in je database met kandidaten hoeft te staan? Dan kan je deze zeer snel en eenvoudig wissen. Let wel op: dit is een definitieve actie en kan niet meer teruggezet worden.

• Ga naar de Tab 'applications' links in de app. Een overzicht van alle kandidaten wordt weergegeven.
  • Zoek nu de kandidaat die je wenst te verwijderen in de volledige lijst met kandidaten.

TIP: (Als je lijst met kandidaten erg lang is kan je de kandidaat
snel terugvinden door de filter op tekst te gebruiken)

• Als je de kandidaat gevonden hebt kan je hem verwijderen door op de 3 puntjes rechts te klikken.
  • Klik nu op verwijderen.