Hoe verstuur ik een mail naar een kandidaat?

Hoe verstuur ik een mail naar een kandidaat? Ontdek hier hoe je een kandidaat een mail kan sturen.

Een kandidaat een mail sturen is zeer simpel in onze app.

• Ga naar de kandidaat in kwestie. Dit kan je op 2 manieren doen: ofwel zoek je hem in de gehele lijst met kandidaten in de tab 'applications' (dit doe je zo), ofwel zoek je de kandidaat tussen de kandidaten in de vacature.
  • Als je de kandidaat gevonden hebt, klik je op zijn naam zodat het kandidatenformulier geopend wordt.
  • Klik nu op het envelopje rechts bovenaan het scherm om een mail te versturen. Het icoontje staat in het geel aangeduid op de foto hierboven. Het volgende scherm wordt geopend.
  • Hier kan je nu de mail opstellen naar wens. Je kan gebruik maken van templates indien je dit wenst, of zelf een mail typen. (Wil je meer te weten komen over templates? Klik dan hier.)
  • Onderaan de mail heb je ook de mogelijkheid om een bijlage toe te voegen.
  • Doe nog enkele aanpassingen aan de mail indien nodig en klik op 'Verzenden'.
  • De mail werd succesvol naar de kandidaat gestuurd.