Hoe verander je de volgorde van je vacatures?

Wijzig de volgorde van je vacatures op je jobsite & in je backoffice.

Om de volgorde van je vacatures te wijzigen, in je backoffice en op je jobsite ga je naar de pagina 'vacatures'.

• Klik bovenaan rechts op de blauwe knop "volgorde wijzigen"
  • Je krijgt hier een overzicht van al je lopende vacatures.
  • Neem een vacature vast, blijf je linkermuisknop ingedrukt houden en versleep de vacature.
  • Als de vacature goed staat, kan je loslaten en krijg je bevestiging dat de vacature succesvol verplaatst is.