Hoe verander ik de afbeelding van een vacature?

Ontdek hier hoe je de afbeelding van een vacature die op je jobsite wordt weergegeven kan veranderen.

Wanneer je een nieuwe vacature opmaakt, wordt deze op de jobsite automatisch weergegeven met dezelfde foto als de header van je jobsite. Nu is dit op zich geen probleem, maar het is natuurlijk veel mooier om een bijpassende foto boven je vacature te laten verschijnen.

• Ga naar de Tab 'Jobs' in de app.
  • Je ziet een overzicht van al je vacatures. Klik nu op het potloodje van de vacature waarvan je de afbeelding wilt veranderen.
  • Het venster 'Vacature aanpassen' wordt geopend.
  • Scroll bij stap 1 naar beneden tot je bij 'Afbeelding Vacature' komt.
  • Voeg een afbeelding naar keuze in.
  • Klik op 'Opslaan en sluiten'.