Hoe stel ik meldingen van nieuwe sollicitaties in bij een vacature?

Lees hier hoe je per vacature de meldingen kan instellen voor jezelf alsook voor andere gebruikers.

Je kan per vacature kiezen om de meldingen ervan te krijgen. Je krijgt die dan zowel in-app als via mail, als er een nieuwe kandidaat solliciteert.

De meldingen inschakelen doe je zo:

• Klik op de gewenste vacature
  • Naast de titel kan je voor jezelf klikken op "meldingen inschakelen".

Eens je de meldingen bij een vacature hebt ingesteld, dan zal je een blauw belletje bij die vacature zien staan in je overzicht, zoals je op de screenshot hieronder ziet.

Meldingen inschakelen voor anderen:

Als je graag meldingen zou willen inschakelen voor collega's, dan kan je dit als volgt doen:

• Ga naar de gewenste vacature
  • Klik op het plusteken

Je zal onderstaande scherm te zien krijgen. Dit kan je gebruiken om recruiters de toegang te geven tot een bepaalde vacature, alsook om meldingen aan te leggen voor andere gebruikers.

• Klik op het belletje naas 'Geen toegang' om de meldingen voor die persoon aan te leggen.
  • Zodra dit belletje groen is liggen de meldingen voor die persoon aan.
  • Wanneer iemand solliciteert voor deze vacature zal je nu een melding via mail ontvangen en in Jobtoolz zelf. Hieronder kan je terugvinden hoe deze eruit zien: