Hoe stel ik de brandkleuren in op mijn werken-bij site

Hoe stel ik de brandkleuren in op mijn werken-bij site Ontdek hier hoe je je brand color kan instellen op je jobsite.

Veel bedrijven kiezen als hoofdkleur van hun jobsite voor hun brand color. Maar hoe moet je dit nu instellen?

• Ga naar de tab 'employer branding' links in de menubalk van de app.
  • Je komt terecht in onze live editor.
  • Klik op het verfemmertje bovenaan je scherm.
  • Klik nu op 'Brand color'. Hier kan je nu de unieke kleurencode ingeven.
  • Daaronder kan je ook het tekstkleur aanpassen als je dat wil.
  • Vergeet niet om rechts op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.