Hoe maak ik een pdf van mijn vacature?

Hier vind je terug hoe je van je vacature een PDF kan maken en downloaden.

1. Ga naar je vacatureoverzicht en klik op het potloodje bij de vacature
  2. Ga in Stap 1 naar helemaal onderaan en klik op "Wijzig instellingen voor PDF versie"
  3. Wanneer hier "Gebruik de automatische downloadbare PDF aangevinkt" is zal er automatisch van je vacature een PDF worden gemaakt.
  4. Deze PDF kan je downloaden door naar de vacature te gaan op je jobsite en deze onderaan uit de bijlages te downloaden.