1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor Jobtoolz gebruikers

Hoe kan je zien dat kandidaten zijn voorgesteld door een interim- of selectiekantoor?

Hier kan je bekijken op welke mogelijke manieren je kan weten of een kandidaat werd voorgesteld via een interim- of selectiekantoor.

Van zodra een extern kantoor een kandidaat voorstelt zal je een melding krijgen bovenaan in Jobtoolz. Als je op het belletje klikt zal je zien dat er een nieuwe kandidaat voorgesteld werd (het oranje bolletje geeft aan dat je een nieuwe melding hebt - dit is algemeen):

Daar zie je 'nieuwe kandidaat' staan. Hier kan je op klikken om de kandidaat te bekijken.

Als je hierop hebt geklikt zal je naar de kandidaat gaan zoals hieronder:

De kandidaat is dus automatisch in Jobtoolz geïmporteerd. Hier kan je eventueel documenten toevoegen of de kandidaat uitnodigen voor een interview, kortom alles wat je normaal kan doen.

Bovenaan naast de naam van de kandidaat kan je zien dat dit werd gedeeld door een interim- of selectiekantoor (in dit geval Tempo Team, ter illustratie)

Uiteraard word je ook de op hoogte gesteld via mail:

Daar kan je ook rechtstreeks naar de kandidaat gaan door te klikken op 'Bekijk kandidaat in Jobtoolz'.

In de vacature zelf is het ook duidelijk welke kandidaten zijn voorgesteld via een interim- of selectiekantoor. Hieronder zie je naast de naam van de kandidaat een icoon staan van een extern kantoor - hieronder aangeduid in het geel: