Hoe kan je een e-mail uitgesteld versturen?

Bekijk hier hoe je een tijdslot kan aanmaken om een mail te versturen.

• Ga naar de kandidaat waarnaar je een mail wilt versturen. Om te weten te komen hoe je snel een kandidaat kan terugvinden klik dan hier.
  • Eens je bij de kandidaat bent kan je hem/haar een mail versturen door op de enveloppe te klikken. Dit is aangeduid in het geel hieronder:

Onderstaand scherm zal dan geopend worden:

• Kies hier de e-mail template die je wenst te gebruiken of stel een nieuwe mail op. Daarna klik je op e-mail inplannen (aangeduid in het geel).

Je krijgt onderstaande te zien:

• Kies het gewenste tijdstip van de mail:

Onderaan zie je wanneer de mail gepland is om te versturen.

• Indien dit gewenste tijdstip is klik je op 'inplannen' en daarna op bevestig.

Onderaan links zal je een bevestiging krijgen dat de mail is ingepland, deze zal automatisch op het gekozen tijdstip verstuurd worden.