1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor Jobtoolz gebruikers

Hoe kan ik ongepubliceerde vacatures delen met interim- of selectiekantoren?

Indien je een vacature niet wenst te publiceren op je jobsite, maar wel wil delen met externe kantoren dan kan dit. Bekijk hier hoe je dat kan doen.

• Om een ongepubliceerde vacature te delen ga je naar het overzicht van de vacatures
  • Ga naar de vacature die je wenst te delen

• Klik op 'delen' / 'Deel met interim- en selectiekantoren'
  • Je krijgt onderstaande te zien:

• Klik 'Altijd zichtbaar' aan.

Kies je voor 'Zichtbaar zolang gepubliceerd' dan zal de vacature wel gedeeld worden, maar niet zichtbaar zijn zolang deze ongepubliceerd staat. Zodra je dit publiceert zal het wel weergegeven worden.

• Je krijgt onderstaande te zien:

Indien je 'Altijd zichtbaar' neemt zonder een specifieke start- en einddatum dan zullen de kantoren deze vacature blijven zien zolang deze 'actief' staat, zodra je deze vacature archiveert zal dit ook afgesloten worden bij de kantoren.

• Selecteer de kantoren met wie je deze vacature wenst te delen.

Je kan links voor de naam van het kantoor zien of er al een connectie is met het kantoor of niet. Dezelfde symbolen worden gebruikt als diegene die je vindt bij de tab 'Interim en selectie' :

• Groen betekent dat er een connectie gemaakt is, deze kantoren ontvangen alle vacatures die met hen gedeeld worden.
  • Gold betekent dat een connectieverzoek werd gestuurd, maar nog niet werd aanvaard door het kantoor. De vacatures zullen worden gedeeld zodra het connectieverzoek aanvaard is.
  • Grijs betekent dat er nog geen connectieverzoek gestuurd is naar deze kantoren. Zij zullen dus niets ontvangen zolang er geen connectie wordt gemaakt.
  • Klik op 'Opslaan en naar volgende stap'

• In de laatste stap kan je checken of je alle nodige kantoren hebt geselecteerd en kan je een persoonlijke boodschap schrijven.
  • Klik op 'Bericht versturen naar nieuwe kantoren' en de kantoren zullen op de hoogte worden gebracht.