Hoe kan ik mijn Jobtoolz account toevoegen in Zapier?

Zapier bied je de mogelijkheid om met 2000+ apps te connecteren zoals Slack, Calendly, Google, ...

Je komt op onderstaande pagina terecht:

• Klik op Connect to 2000+ Apps
  • Kies de manier waarop je wilt aanmelden:

Zodra je aangemeld bent kom je op onderstaande scherm terecht:

Hier kan je meteen aan de slag gaan ermee. Maar eerst kan je jouw persoonlijke Jobtoolz account linken.

• Klik op 'Choose an event'
  • Kies de trigger die je wenst te gebruiken
  • Klik op Continue

Daarna zal je jouw Jobtoolz account kunnen toevoegen:

• Klik op 'Sing in to Jobtoolz'

Onderstaande scherm zal worden geopend:

• Vul hierin je log-in gegevens (email & wachtwoord) van je Jobtoolz account en klik op "yes continue". Je Jobtoolz account is nu gelinkt aan je Zapier account.
  • Klik op 'Choose an account... en kies voor het account 'Jobtoolz':

Als je dan op continue klikt kan je aan de slag om een eigen Zap op te maken naar keuze.