Hoe kan ik een kandidaat beoordelen?

Ontdek hier hoe je in de app een kandidaat kan beoordelen.

Binnen de Jobtoolz app is het mogelijk om de kandidaat tijdens het interview te beoordelen. Tijdens het interview kan je de vragen bij de hand nemen en deze invullen, alsook kan je de kandidaat meteen beoordelen op enkele competenties.
Een kandidaat beoordelen doe je zo:

• Voor het interview start ga je naar de kandidaat waar je een interview mee zal hebben.
  • Klik nu op 'Beoordeling aanpassen'
  • Het volgende scherm wordt geopend.
  • Op dit moment zijn er nog geen competentie templates gelinkt. Om een template toe te voegen, mag je klikken op 'competentie sjabloon aanpassen'. Het volgende scherm zal verschijnen:
  • Kies het juiste template bij competentie templates om te linken aan jouw vacature. (Als je niet meer weet hoe je competenties kunt opslaan, klik dan hier.) Rechts onderaan, mag je de vacature aanduiden die je wil linken.
  • Eenmaal gelinkt, mag je teruggaan naar het kandidaten profiel. Hier klik je opnieuw op 'beoordeling starten'. Het scherm hieronder met de gelinkte competenties zal verschijnen. Je kan nu de schuifbalk gebruiken om de kandidaat te beoordelen.

Ps: wanneer je een lijst aan competenties toegevoegd hebt bij een kandidaat, dan wordt diezelfde lijst automatisch gebruikt bij alle andere kandidaten in die vacature.