Hoe kan ik een filter template maken voor mijn statistieken?

In dit artikel leggen we uit hoe je een filtertemplate kan maken voor je statistieken. Zo kan je makkelijk dezelfde filters toepassen.

In de module "statistieken" kan je een template maken voor je filters. Zo kan je in enkele clicks telkens dezelfde combinatie van filters gebruiken voor bv. je maandelijkse rapportage.

Om deze template te maken zal je één keer je gewenste filters moeten activeren. Deze kan je toevoegen via de knop "Filter toevoegen+" bovenaan je scherm. Je kan hier gerust verschillende filters met elkaar combineren.

Wanneer je de gewenste filter(s) hebt geactiveerd kan rechtsbovenaan de module de knop "Maak een filter template" aanklikken. Typ in het menu dat uitklapt de naam van je filter in. Daarna klik je op de knop "toevoegen". Zo je filter is toegevoegd in de lijst!

Vanaf nu kan je via dezelfde knop bovenaan je opgeslagen template snel toepassen.