Hoe kan ik de instroom van kandidaten opvolgen in de statistieken?

In dit artikel leggen we de grafiek voor de instroom van kandidaten uit.

In de module "statistieken" vind je onder de tab "Inzichten Vacatures" de grafiek "Instroom van kandidaten" terug.

In deze grafiek tonen we hoeveel kandidaten op welk moment solliciteerden sinds het begin dat je Jobtoolz gebruikt tot en met vandaag. Met je muis kan je over deze grafiek gaan om de exacte cijfers te zien per tijdsstip.

Je kan deze grafiek ook downloaden als SVG, PNG of CSV bestand. Zo kan je deze meteen in je eigen rapportering plakken. Dit kan je via het grijze wolkje naast de grafiek.