Hoe exporteer je (een lijst van) kandidaten uit Jobtoolz naar Excel?

Lees hier hoe je een lijst van kandidaten kan exporteren naar een CSV bestand (om te openen in Excel bv.)

je kan op elk moment een lijst van kandidaten exporteren naar een Excel of CSV bestandje door onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar je lijst van alle kandidaten in jullie account.
  2. Klik daar op 'selecteer alle' om alle kandidaten op de 1e pagina te selecteren of maak je eigen selectie aan de hand van filters.
  3. Wil je alle kandidaten selecteren? Klik dan op de blauwe knop boven je kandidaten 'Selecteer alle X kandidaten'.
  4. Vervolgens klik je op 'acties' en kies je voor 'de geselecteerde sollicitaties exporteren naar CSV'.
  5. In een laatste stap kan je kiezen welke info je van je kandidaten wil exporteren