1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor Jobtoolz gebruikers

Hoe een vacature delen met een interim- of selectiekantoor?

Ontdek hier hoe je zeer gemakkelijk een vacature kan delen met een interim- of selectiekantoor vanuit Jobtoolz.

• Ga naar de vacature die je wenst te delen en klik rechtsboven op 'delen'

Als je daarop geklikt hebt krijg je onderstaand venster te zien:

• Klik op 'Deel met interim kantoren'

Je krijgt onderstaand venster te zien:

Hier kan je zien dat de vacature al werd gedeeld met het kantoor 'Randstad'. Je kan dit ook gemakkelijk zien in de interim- en selectiemodule bij Randstad. (zie verder in dit artikel)

Zichtbaar zolang gepubliceerd is de normale manier van werken. Maw. het kantoor kan kandidaten voorstellen zolang deze vacature is gepubliceerd. Kies je voor 'altijd zichtbaar' dan kan het kantoor kandidaten voorstellen als de vacature gepubliceerd en ongepubliceerd staat. Voor meer informatie over ongepubliceerde vacatures delen klik hier

• Selecteer de gewenste kantoren en klik op 'Wijzigingen opslaan en naar volgende stap'

Hier kan je zien met welke 'Nieuwe kantoren' de vacature zal gedeeld worden. Zoals de tekst erboven ook zegt zal de vacature niet opnieuw gedeeld worden met de kantoren die al toegang hadden tot de vacature.

• Pas het mailtje aan naar voorkeur
  • Klik op 'bericht versturen naar nieuwe kantoren' of op terug naar selectie indien je iets wenst te veranderen.

Je mailtje zal verstuurd worden naar het interim- of selectiekantoor en zij zullen dit ook kunnen zien in hun portaal. Daarna kan het kantoor je kandidaten voorstellen.

Om te zien welke vacatures je hebt gedeeld met een specifiek kantoor kan je klikken op het kantoor in de 'interim- en selectiemodule'

Aan de rechterkant kan je zien alle gedeelde vacatures zien voor dit kantoor.