Hoe beantwoord ik een mail van een kandidaat?

Ontdek hier hoe je kan antwoorden op een mail van een kandidaat.

Wanneer een kandidaat jouw email beantwoordt dan krijg je hiervan melding in de App en per mail. Daarop antwoorden kan op 2 manieren:

1. Het mailtje dat je krijgt in je mailbox beantwoorden:

je zal onderstaand mailtje in je mailbox krijgen wanneer een kandidaat antwoord op een mail die je vanuit Jobtoolz verzonden hebt:

Hierop kan je gewoon replyen, je antwoord komt dan bij de kandidaat toe én wordt weergegeven in de tijdslijn van die kandidaat.

2. In de app een nieuwe mail naar de kandidaat sturen:

• Als je in de App op de melding klikt krijg je dit scherm. 👇
  • Aan de rechterkant, in de tijdslijn, kan je het mailverkeer met de kandidaat bekijken. Klik op de ontvangen mail om die te bekijken. Wanneer je op de mail klikt krijg je het volgende scherm te zien. 👇
  • Om te antwoorden op dat mailtje, klik je gewoon op "direct beantwoorden".
  • Typ je mailtje in en klik op "verstuur".