Een vacature in meerdere talen?

Ontdek hier hoe je ervoor kan zorgen dat je vacatures in de juiste taal worden weergegeven.

Hoe zorg ik ervoor dat de bezoekers van mijn jobsite de vacatures in de juiste taal te zien krijgen. Met andere woorden, dat een bezoeker van de Franse jobsite de Franse variant van de vacature te zien krijgt.

Dit is namelijk zeer simpel en doe je zo:

• Ga naar de instellingen van een vacature. Dit doe je door op het potloodje naast de vacature te klikken.
  • Dit scherm wordt weergegeven.
  • Momenteel zie je de informatie van de Nederlandstalige vacature. Om voor een Franse of Engelse variant van de vacature te zorgen klik je op één van deze talen en vul je de informatie voor deze in.
  • Hieronder zie je de informatie van de Franse variant van de vacature.
  • Volg alle stappen en sla nadien alle wijzigingen op.