Een vacature in meerdere talen?

Ontdek hier hoe je ervoor kan zorgen dat je vacatures in de juiste taal worden weergegeven.

Hoe zorg ik ervoor dat de bezoekers van mijn jobsite de vacatures in de juiste taal te zien krijgen. Met andere woorden, dat een bezoeker van de Franse jobsite de Franse variant van de vacature te zien krijgt.

Dit is namelijk zeer simpel en doe je zo:

• Ga naar de instellingen van een vacature. Dit doe je door op het potloodje naast de vacature te klikken. Het volgende scherm wordt weergegeven.

• Momenteel zie je de informatie van de Nederlandstalige vacature. Om voor een Franstalige of Engelstalige variant van de vacature te zorgen, klik je op één van deze talen en vul je de informatie voor deze in.
  • Hieronder zie je de informatie van de Franstalige variant van de vacature.
  • Volg alle stappen en sla nadien alle wijzigingen op. In stap 4 kan je aanduiden in welke talen je wil publiceren op jouw jobsite.

• Klik op "opslaan en sluiten" of "opslaan en naar volgende stap"