Een jobsite in meerdere talen?

Ontdek hier hoe je extra taalkeuzes aan je jobsite kan toevoegen.

Denk je veel anderstalige bezoekers over de vloer te krijgen? Zorg er dan voor dat je jobsite zeker een Engelse en een Franse vertaling heeft.

Stap 1: de verschillende taalmogelijkheden activeren.

• Ga naar de Tab 'settings' in de app.
  • Onder de rubriek 'werken-bij site' zie je 'Talen' staan.
  • Het volgende scherm wordt geopend.
  • Activeer nu de verschillende talen en klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Stap 2: een vertaling voor de inhoud van je jobsite.

• Ga naar de Tab 'employer branding'.
  • Nu is het de bedoeling dat je een vertaling voorziet van alle zaken die op je werken-bij site staan.
  • Om deze vertalingen in te voegen klik je op het potloodje van het toegevoegde blok.
  • Activeer dit blok in de verschillende talen.
  • Als je nu op 1 van de talen klikt kan je een verschillende titel en beschrijving instellen voor de verschillende talen.
  • Om een taalvariant van de 'gekoppelde items' in te stellen klik je op het potloodje van het gekoppelde item.
  • Het volgende scherm wordt geopend.
  • Als je nu op 1 van de talen klikt kan je een verschillende titel en beschrijving instellen voor de verschillende talen.
  • Klik op 'Opslaan'.
  • Herhaal deze stappen voor al je verschillende blokken.

Stap 3: preview van de anderstalige jobsite.

• Klik in de rechterbovenhoek van de app op 'jobsite'.
  • Verander nu bovenaan je scherm de taal van je jobsite.