Waar kan ik de gemiddelde doorlooptijd van mijn vacatures terugvinden?

In dit artikel leggen we de grafiek voor de doorlooptijd van vacatures uit.

In de module "statistieken" vind je onder de tab "Inzichten Vacatures" de grafieken "Doorlooptijd vacatures in dagen" terug.

In deze grafiek tonen we de gemiddelde doorlooptijd van je vacatures in dagen. In dit artikel kan je terugvinden hoe we deze doorlooptijd precies berekenen.

Je kan deze grafiek ook downloaden als SVG, PNG of CSV bestand. Zo kan je deze meteen in je eigen rapportering plakken. Dit kan je via het grijze wolkje naast de grafiek.