1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor externe kantoren

Verander als interim- of selectiekantoor je interfacetaal

Lees hier hoe je je interfacetaal kan veranderen als interim-of selectiekantoor.

Om je taal te veranderen vanuit onze interim- en selectiemodule kan je deze stappen ondernemen:

1. Klik rechtsboven op de naam van je kantoor:
  2. Ga naar 'account instellingen':
  3. Onder 'interfacetaal' kan je de taal waarin je wil werken binnen deze interim- & selectiemodule aanpassen en vervolgens opslaan:

[Tip] Als een bedrijf vacatures aan jou heeft voorgesteld in het Nederlands bijvoorbeeld, en je interfacetaal staat in een andere taal, dan zal je geen kandidaten kunnen voorstellen. Zet dus je interfacetaal in die taal waarin vacatures worden voorgesteld aan je kantoor.