Ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Ontvang een reset-link in jouw mailbox om het wachtwoord te herstellen.

Je bent het wachtwoord van je account vergeten en kan dus niet meer inloggen?

• Ga naar het login scherm.
  • Klik hier op 'Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!'.
  • Geef je e-mail adres in en druk op "verstuur wachtwoord reset link'.
  • In je mailbox ontvang je een reset link en kan je het wachtwoord opnieuw instellen.

Let op: de reset link is om veiligheidsredenen slechts 60 minuten geldig. Ben je te laat, dan moet je opnieuw je wachtwoord resetten.