Hoe voeg je een Twitter feed toe aan je jobsite?

Lees hier hoe je een mooie Twitter feed toevoegt aan je jobsite.

• Als je in de editor van je Jobsite ergens op een "+" klikt, kan je een nieuwe blok toevoegen.
  • Kies daar voor "Twitter".
  • Daar kan je doorklikken naar Twitter Publish.
  • Op Twitter Publish vul je onder "what would you like to embed" de link naar jouw Twitter feed in.
  • Klik op het pijltje & kies voor "embedded timeline".
  • Klik op "set customization options".
  • Daar kan je een height & width toevoegen in pixels. Laat de width altijd leeg!
  • De hoogte kan je dan zelf kiezen, om je een idee te geven: als je 800px neemt, dan kan je gemiddeld één tweet met afbeelding zien.
  • Klik op "update" en kopieer de code.
  • Je kan nu de code plakken in het blok van de jobsite.

Niet tevreden met de hoogte van de feed? Ga terug naar Twitter Publish en vul een andere hoogte in. 😉