1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor Jobtoolz gebruikers

Hoe voeg je een nieuw interim- of selectiekantoor toe?

Kom hier te weten hoe je een interim- of selectiekantoor kan toevoegen aan Jobtoolz.

• Om een interim- of selectiekantoor toe te voegen ga je in de app naar de tab 'interim en selectie'

• Daarna klik je rechtsboven op 'voeg een kantoor toe'

Volgend scherm zal verschijnen:

• Vul alle nodige informatie in van het kantoor en klik op opslaan

Daarna zal je het kantoor te zien krijgen die je hebt toegevoegd, zoals hieronder:

Denk eraan om een connectieverzoek naar het kantoor te sturen om vacatures vacatures met hen te delen.