Hoe verwijder je een vacature?

Ontdek hier hoe je een vacature definitief kunt verwijderen.

Werd een vacature succesvol ingevuld en hoeft ze bijgevolg niet meer op je jobsite te verschijnen? Dan kan je de vacature in eerste instantie archiveren. Wil je de vacature definitief verwijderen uit je archief, dan kan je dat zo doen: (let wel op, dit is een definitieve actie en kan niet teruggezet worden!)

• Ga naar het overzicht met al je vacatures. (De Tab jobs in de app)
  • Klik nu op de 3 puntjes rechts van de vacature die je wenst te verwijderen.
  • Klik op 'Archiveren'.
  • Klik nu op 'Archief'. Je ziet hier een overzicht van al je gearchiveerde vacatures. (Dit zijn alle vacatures die niet meer zichtbaar zijn op je jobsite, maar wel nog opgeslagen zijn.)
  • Klik opnieuw op de 3 puntjes rechts van de vacature.
  • Klik nu op verwijderen.