1. Help-pagina
  2. Kandidaten
  3. Verplaatsen/verwijderen van kandidaten

Hoe verplaats je één kandidaat van fase?

Ontdek hier hoe je een kandidaat naar een andere fase kan verplaatsen.

Eén kandidaat naar een andere fase verplaatsen is zéér simpel. Er zijn zelfs 2 manieren! Wil je liever meerdere kandidaten tegelijk verplaatsen? Lees hier hoe je dat doet!
Eerste manier:

• Klik op de vacature waarin je de kandidaat naar een andere fase wilt verplaatsen.
  • Klik en houdt de kandidaat in kwestie vast.
  • Versleep de kandidaat nu naar de gewenste fase.
  • Je krijgt een melding links onderaan dat de kandidaat succesvol werd verplaatst.

Tweede manier:

• Klik op de kandidaat die je wenst te verplaatsen.
  • Klik op de knop in het oranje op het scherm hierboven. Kies nu naar welke fase je de kandidaat wilt verplaatsen.
  • Klik op 'Verplaatsen'.