Hoe stel je een tweestapsverificatie in?

Beveilig je account beter met two-factor authenticatie.

In Jobtoolz kan je je account beter beveiligen door een tweestapsverificatie in te stellen. Hiervoor gebruik je dan een two-factor authentication app.

Je stelt tweestapsverificatie op de volgende manier in:

• Klik helemaal rechtsboven op je bedrijfsnaam en kies voor "Gegevens wijzigen".
  • Klik helemaal onderaan deze pagina op "Tweestapsverificatie inschakelen".
  • Je krijgt nu een QR code die je met een authenticator-applicatie kan scannen. Enkele voorbeelden van zo'n apps zijn: Authy, Google Authenticator, Microsoft Authenticator...
  • Bij het aanmelden, zal je vanaf nu altijd gevraagd worden naar de Authenticatiecode die vanuit je app gegenereerd wordt.