Hoe plaats je interne feedback bij een kandidaat?

Ontdek hier hoe je interne feedback kunt plaatsen bij een kandidaat.

Wil je een commentaar plaatsen bij een bepaalde kandidaat? Of een collega taggen omdat hij deze kandidaat zeker eens moet bekijken? Dat is allemaal mogelijk in de app!
Opmerking: Dit is niet zichtbaar voor de kandidaat!

Interne comments over een kandidaat plaatsen of een collega taggen doe je zo:

• Ga naar de kandidaat in kwestie.
  • Rechts op het scherm zie je de tijdslijn. Hier kan je interne comments plaatsen of een collega taggen.
  • Als je nu naar beneden scrollt, kan je een opmerking over de kandidaat plaatsen. Nogmaals, dit is volledig intern.
  • Om een collega te taggen typ je '@'. Kies iemand uit de lijst met actieve gebruikers;
  • Klik op 'Verzenden'.