Hoe maak ik mijn eigen e-mail templates?

Ontdek hier hoe je je eigen e-mail templates kunt maken.

Om de communicatie met je kandidaten een pak efficiënter aan te pakken kan je eigen e-mail templates gebruiken, waarin je enkele variabelen kan invoegen.

Een algemene e-mail template opmaken doe je zo:

• Ga naar settings --> e-mail templates
  • Hier zie je al je e-mail templates. Zowel de algemene templates als die voor bevestigingsmails. (lees hier alles over de bevestigingsmails)
  • Je kan kiezen om 1 van de algemene templates aan te passen (klik op het potloodje) of om zelf een nieuwe template te maken door op 'Nieuwe template toevoegen' te klikken.
  • Typ nu de mail die je als template wilt instellen. Vergeet zeker niet om gebruik te maken van variabelen. Deze kan je invoegen door op het icoontje in het lichtblauw op het scherm hieronder te klikken.
  • Klik op 'Opslaan'.

Wijzig de volgorde van je e-mail templates:

• Ga naar settings -> e-mail templates
  • Aan de rechterkant van elke template heb je een icoontje met 3 liggende streepjes.
  • Klik & versleep de template naar de gewenste plaats.
  • De volgorde is automatisch opgeslagen.