Hoe koppel ik mijn Actiris account?

Hier vind je terug hoe je je Actiris account kan koppelen in de mulitposting module.

Om je vacatures vanuit Jobtoolz door te posten op Actiris kan je je Actiris account koppelen in de multiposting module. Hiervoor kan je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar de multiposting module aan de linkerkant in je Jobtoolz account.
  2. Ga naar de tab "Contracten" en klik op "Contract toevoegen".
  3. Typ "Actiris" in en klik hierop. Hierna krijg je een scherm waarin we jouw Actiris account details opvragen. Voor Actiris hebben we jouw Ondernemingsnummer nodig.
  4. Vervolgens neem je per mail contact op met jouw verantwoordelijke bij Actiris.  en stuur hen je BTW nummer en logo door.
    Een voorbeeld mail vind je hieronder :

Dag -naam contactpersoon actiris-,

Voor onze dagelijkse HR opvolging werken wij met het platform Jobtoolz.
    Nu hadden wij graag via ons account in Jobtoolz vacatures doorgepost op actiris, om ons contract te activeren kreeg ik door contact met jou op te nemen en volgende info mee te sturen :

BTW nummer BEXXXXXXXXX

Ons logo kan je in bijlage terugvinden.

Geef je mij een seintje wanneer dit gelukt is?

Alvast bedankt,
    Met enthousiaste groeten,
    -naam-

5. Na bevestiging van actiris zal jouw contract definitief gekoppeld zijn en kan je vacatures beginnen doorposten via Jobtoolz. Over het doorposten via je contract kan je meer info vinden in dit helpartikel.