Hoe kan ik een Teams link zonder vastgelegd tijdsstip toevoegen aan mijn interview?

Gebruik je MS Teams om je online interviews te doen? In dit helpartikel leggen we uit hoe je een Teams link zonder tijdsstip kan toevoegen aan je bevestigingsmail.

• Open MS Teams
  • Klik op "Calendar"
  • Klik op "Meet Now"
  • Voeg eventueel een Meeting naam toe
  • Klik op "Get a link to share" en kopieer de link
  • Ga naar de desbetreffende kandidaat in Jobtoolz
  • Klik op "Interview inplannen"
  • In het veld "Type" kies je voor "MS Teams"
  • Plak hier de link die je kopieerde uit Teams.
  • Vul de andere details van je interview in
  • Als je op "Versturen" klikt wordt jouw interview uitnodiging verstuurd.
  • In de bevestigingsmail van het interview krijgt de kandidaat meteen de meeting link mee. Ook in de bevestiging voor jou als Jobtoolz gebruiker geven we de link nog eens mee. In de kandidatenfiche zelf kan je de link ook terugvinden. De link zal werken ongeacht het tijdsstip dat uiteindelijk gekozen werd.