1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor Jobtoolz gebruikers

Hoe kan ik e-mail templates toevoegen voor mijn interim- en selectiekantoren

Ontdek hier hoe je je eigen e-mail templates voor de communicatie met interim- en selectiekantoren kan maken.

Om de communicatie met je kantoren nog efficiënter aan te pakken kan je je eigen e-mail templates gebruiken, waarin je enkele variabelen kan invoegen.

Deze templates kan je terugvinden en toevoegen met deze stappen:

1. Ga naar "Instellingen" > "E-mail templates"
  2. Ga naar de rubriek "Templates voor interim -en selectiekantoren"
  3. Je kan kiezen om 1 van de bestaande templates aan te passen (klik op het potloodje) of om zelf een nieuwe template te maken door op 'Nieuwe template toevoegen' te klikken.
  4. Typ nu de mail die je als template wil instellen. Vergeet zeker niet om gebruik te maken van variabelen. Deze kan je invoegen door op het icoontje in het lichtblauw te klikken. Door deze te gebruiken worden deze velden automatisch ingevuld door Jobtoolz. Zo hoef je zelf bijvoorbeeld niet zelf telkens de titel van je vacature te schrijven.
  5. Klik op 'Opslaan'.

Heb je interimkantoren waarbij je ook in een andere taal communiceert? Vergeet dan zeker niet om ook de template in te vullen voor de andere talen door de tabs te gebruiken.