Hoe kan ik een overzicht houden van de redenen waarom kandidaten niet weerhouden werden?

In dit artikel leggen we de grafiek voor de niet weerhouden redenen uit.

In de module "statistieken" vind je onder de tab "Inzichten Wervingsproces" de grafiek "‘Niet weerhouden’ redenen" terug.

In deze grafiek tonen we hoeveel een niet weerhouden reden werd gebruikt bij je kandidaten. Zo kan je bekijken welke reden het vaakst en het minst gebruikt worden.

Heb je nog redenen tekort die je graag wil gebruiken in Jobtoolz? Of benieuwd hoe je kandidaten kan niet weerhouden? Hier vind je terug hoe je dit allemaal kan doen.

Je kan deze grafiek ook downloaden als SVG, PNG of CSV bestand. Zo kan je deze meteen in je eigen rapportering plakken. Dit kan je via het grijze wolkje naast de grafiek.