Hoe kan je een gearchiveerde vacature opnieuw activeren?

Ontdek hier hoe je een eerder gearchiveerde vacature opnieuw kunt activeren.

Wanneer je in de app op het tabblad 'Jobs' klikt, krijg je onderstaand overzicht met alle vacatures waar je actief op werkt. 👇

• Bovenaan onder zoekbalk zie je de knop 'archief'. Als je hier op klikt krijg je al je gearchiveerde vacatures te zien.

• Klik bij de vacature die je opnieuw wilt activeren op de 3 puntjes onder het potloodje.
  • Klik op 'vacature opnieuw openen' om de vacature opnieuw te activeren.

• De vacature staat opnieuw tussen de actieve vacatures, maar is nog niet gepubliceerd zoals je op het scherm hieronder kan zien.

• Om de vacature te publiceren op je jobsite, klik je op het potloodje om de vacature aan te passen.
  • Bij stap 4 kan je nu de vacature opnieuw 'publiceren'.
  • Klik op 'Opslaan en sluiten'.