Waar vind ik het aantal sollicitaties per vacature terug?

In dit artikel leggen we de grafiek aantal sollicitaties per vacature uit.

In de module Statistieken vind je onder de tab Inzichten vacatures de grafiek Aantal sollicitanten per vacature terug.

Hier kan je zien hoeveel sollicitanten er per vacature gesolliciteerd hebben. In deze grafiek vind je ook meteen de onderverdeling tussen niet weerhouden kandidaten, in dienst genomen kandidaten en kandidaten die nog in behandeling zijn terug.
Zo kan je snel zien hoe kwalitatief de instroom van de vacature is.

Je kan deze grafiek ook downloaden als SVG, PNG of CSV bestand. Zo kan je deze meteen in je eigen rapportering plakken. Dit kan je via het grijze wolkje naast de grafiek.