Social media campagne: toegang geven om vanuit jouw Facebook pagina te adverteren

Lees hier hoe je ons toegang kan geven om vanuit jouw Facebook pagina te adverteren.

Heb je bij ons een social media campagne aangevraagd om een vacature in de picture te zetten? Dan hebben we daarvoor toegang nodig om de advertentie vanuit jouw Facebook bedrijfspagina op te zetten. Zo is dat naar kandidaten toe helemaal duidelijk. 😉

Ons verzoek tot toegang accepteren doe je zo:

1. Ga als een beheerder van je Facebookpagina naar Instellingen -> paginarollen

OF: klik op de melding die je van ons kreeg om daar rechtstreeks naartoe te gaan:

2. Onder de 'Partnerverzoeken in afwachting' zal je een uitnodiging zien van 'Programmatic job advertising'. Deze is vanuit ons advertentie-systeem en mag je accepteren door te klikken op 'reageren op verzoek':
     Screenshot 2021-12-10 at 09.15.35
  3. In de volgende stap krijg je meer info van de applicatie die wij gebruiken om je advertentie zo goed mogelijk op te zetten en te monitoren. Je zal zien dat onze partner daarvoor Wonderkind Technologies is. Daar mag je gewoon klikken op 'Doorgaan':
    Screenshot 2021-12-10 at 09.15.48
  4. In de laatste stap kan je zien dat wij daarmee enkel recht hebben om een advertentie op te zetten en daarvan de prestaties te bekijken. Daar klik je op 'verzoek accepteren':
    Screenshot 2021-12-10 at 09.15.56

That's it! We kunnen nu aan de slag om je vacature in de spotlight te plaatsen! 😊

Werk je met Facebook Business Manager?

Dan keur je hier het verzoek op deze manier goed:

1. Als je beheerder bent van jullie Facebookpagina binnen de Facebook Business Manager omgeving, ga dan naar deze pagina binnen jullie Facebook Business Manager: https://business.facebook.com/settings/requests
  2. Accepteer het verzoek voor Programmatic Job Advertising.
  3. Voer je wachtwoord in en klik op Wijzigingen opslaan