Hoe wijzig ik de link/URL (slug) van een vacature?

Ontdek hier hoe je de link/URL van een vacature kan wijzigen.

Je vacature nog dat tikkeltje extra personaliseren met een aangepaste link? Of heb je de titel van je vacature aangepast, en wil je de link gelijk zetten? Dit is zeer eenvoudig in onze app en doe je zo:

• Ga naar de gewenste vacature. Die vind je terug in het overzicht van alle vacatures in de tab 'jobs'.
  • Klik op het potloodje rechts van de vacature.
  • Het scherm 'Vacature aanpassen' wordt geopend. Bovenaan naast de titel zie je 'URL naar vacature' staan. Hier verschijnt de informatie die wordt weergegeven op het einde van de link van je vacature.
    (Let op: je kan hier geen spaties in gebruiken uiteraard)
  • Je kan je URL zeer makkelijk gelijk maken met je vacaturetitel door op het icoontje rechts in het invulvak te klikken.
  • Scroll naar beneden en klik op 'Opslaan & sluiten'.