Hoe voeg je extra vragen toe op het sollicitatieformulier

Lees hieronder hoe je jouw sollicitatieformulier kan personaliseren met eigen extra vragen.

Bij het aanmaken/bewerken van een vacature kan je telkens een gepersonaliseerd sollicitatieformulier opzetten. Wij geven daar een standaard suggestie van de meest gestelde vragen. Lees hieronder hoe je daar zelf extra vragen aan kan toevoegen:

Zo voeg je extra vragen toe:

• Ga naar de 2e stap bij het aanmaken/bewerken van een vacature "sollicitatieformulier".
  • Helemaal onderaan zie je "extra vragen". Daaronder heb je de optie om een nieuwe vraag toe te voegen.
  • Hier heb je de keuze tussen verschillende type vragen (vrije tekst, ja/nee vraag, bestand en een meerkeuzevraag)

Zo wijzig je de volgorde van je extra vragen:

• Bij elk van je extra vragen heb je aan de rechterkant een potloodje en vuilbakje. Daarnaast zie je een icoon met 3 strepen.
  • Klik en sleep op deze 3 strepen om een vraag te verplaatsen.