Hoe post ik mijn vacatures op VDAB via Jobtoolz?

Lees hier hoe je héél makkelijk vacatures doorstuurt naar VDAB.

Hoe post ik mijn vacatures op VDAB via Jobtoolz? Lees hier hoe je héél makkelijk vacatures deelt op VDAB via Jobtoolz

De VDAB integratie nog niet aangevraagd? 👇

Post je vaak je vacatures op VDAB? Goed nieuws, dat kan via Jobtoolz een pak makkelijker & sneller! 😉

Wij hebben een volledige koppeling met VDAB, waardoor je je vacatures vanuit Jobtoolz op VDAB kan publiceren.

Nadat je de integratie met VDAB hebt aangekocht, nemen wij contact met je op en met VDAB om je VDAB account te activeren met Jobtoolz. Na een test-fase binnen VDAB kan je aan de slag!

Bekijk in dit artikel hoe je kan beginnen met het plaatsen van vacatures op VDAB:

De VDAB integratie al aangevraagd? 👇

1. Als je klikt op een vacature, dan zie je helemaal rechts de blauwe knop "delen" staan. Als je daarop klikt, dan kan je bij 'stap 2' onder 'premium jobboards' kiezen voor "publiceren op vdab", zoals je hieronder ziet.

2. Om op VDAB te publiceren dien je nog enkele extra zaken in te geven bij die vacature:

• Je zult de vacature een referentie moeten geven. Deze referentie is louter voor het systeem van de VDAB.
  • De vereiste studies (hoe meer specifieke studies je hier invult, hoe hoger je bereik op VDAB zal zijn)
  • De vereiste taal-competenties (vergeet hier niet op het groene plusje te klikken om elke taal-competentie op te slaan)
  • De gewenste ervaring kan je invullen los van wat je bij de vacature zelf hebt ingevuld indien dit nodig is voor je functieprofiel.
  • Als laatste kies je het best passende beroepssjabloon en duid je de 5 à 6 meest toepasselijke competenties aan.
  • Kies de start- en einddatum waarop je wil publiceren op VDAB. Dit is minimum 60 dagen en maximum 90.

3. Klik op publiceer en je vacature staat op VDAB.

Tip: één week voordat de vacature gedepubliceerd wordt op VDAB, zal de verantwoordelijke voor die vacature daar een melding van krijgen (in-app & via mail)

Opgelet : als je jouw vacature opnieuw wilt publiceren, moet u de vacature een nieuwe referentie geven.