Hoe pas ik de tussentitels van een vacature aan?

Lees hieronder hoe je de tussentitels van een vacature kan aanpassen.

In Jobtoolz 2.0 kan je nu de tussentitels van je vacature aanpassen. Deze tussentitels zijn zichtbaar wanneer een kandidaat een bepaalde vacature opent.

De tussentitels aanpassen doe je zo:

• klik bij de gewenste vacature op het potloodje aan de rechter kant.
  • Het scherm "vacature aanpassen" wordt geopend.
  • Boven de tekstvakken waar je de jobdetails, het profiel en het aanbod invult, is er een tekstvak waar je de titel kan invoegen.